Fylla i formuläret för att få tillgång till webinarinspelningen

 

 
Hur ska vi möta framtiden när konsumtionsmodellerna förändras?

I det här webinaret har vi bjudit in vår partner AWS (Amazon Web Services) där vi kommer prata om den globala trenden där det nya normala är att hyra istället för att köpa. Kunderna går allt mer mot att endast vilja betala för exakt vad de använder. Konsumtionsmodellerna förändras helt enkelt. Främst kanske du tänker på B2C-tjänster som Netflix eller Spotify, men denna trend påverkar också dig som leder ett B2B-bolag i allra högsta grad.

AWS är ett av de bolag som kommit långt på denna resa. Paul Ahlgren på AWS delar med sig av tips och råd på hur du stegvis kan gå tillväga i denna transformation för att sedan skala upp. Det handlar lika mycket om affärsutveckling som tekniken i bakgrunden.

För att göra det lite mer konkret kommer vi även att presentera ett kundexempel från en Jeeveskund som har planer på att gå från en affärsmodell där de idag är återförsäljare av produkter till att faktiskt ta betalt per drifttid.

Missa inte detta spännande webinar där Elinor Bohlin Anderson och Lars Hellberg från Jeeves produktteam samtalar med Paul Ahlgren Regional Leader, Security & Compliance Business Acceleration, Nordics & Baltics på AWS där vi vill inspirera och visa på du kan komma igång med en förändring i ditt bolag.

 Fylla i formuläret här intill för att se webinaret.