Fyll i formuläret för att få tillgång till det inspelade webinaret

 

Fördelar med eFaktura - Rätt innehåll och snabbare hantering

Kan du vara säker på att de fakturor du skickar innehåller den information som mottagaren efterfrågar och att de uppfyller lagkraven?

Att skicka eFakturor är inte bara mer miljövänligt och snabbare än att skicka pappersfakturor och PDF:er. De största fördelarna är att det är säkrare och att du tillgodoser dina kunders behov. Dessutom får du koll på att fakturan innehåller det som krävs hos mottagaren och att den motsvarar de krav som ställs i mottagarlandet redan innan den går iväg. Förutsättningarna för att du får betalt tidigare ökar och du får nöjdare kunder.

Har du kunder som inte kan eller vill ta emot eFaktura idag? I det här 30 minuter långa webinaret visar vi dig hur en flexibel lösning via Pagero kan hjälpa dig att konvertera över dina kunder till eFaktura när det är möjligt. Vi pratar om riktlinjer från Skatteverket, hur du framtidssäkrar och hur du tar del av fördelarna. Du får också tillfälle att höra mer om lagkrav som kommit i Polen, Frankrike, Italien och Finland när dessa länder byggt egna lösningar och frångått Peppol.

Fyll i formuläret här intill för att se webinaret.