Fördelarna med eFaktura

Rätt innehåll och snabbare hantering

2022-10-11 10:00-10:30

Kan du vara säker på att de fakturor du skickar innehåller den information som mottagaren efterfrågar och att de uppfyller lagkraven?

Att skicka eFakturor är inte bara mer miljövänligt och snabbare än att skicka pappersfakturor och PDF:er. De största fördelarna är att det är säkrare och att du tillgodoser dina kunders behov. Dessutom får koll på att fakturan innehåller det som krävs hos mottagaren och att den motsvarar de krav som ställs i mottagarlandet redan innan den går iväg. Förutsättningarna för att du får betalt tidigare ökar och du får nöjdare kunder.

Har du kunder som inte kan eller vill ta emot eFaktura idag? I det här webinaret visar vi dig hur en flexibel lösning via Pagero kan hjälpa dig att konvertera över dina kunder till eFaktura när det är möjligt. Vi kommer att prata om riktlinjer från Skatteverket, hur du framtidssäkrar och hur du tar del av fördelarna. Du får också tillfälle att höra mer om lagkrav som kommit i Polen, Frankrike, Italien och Finland när dessa länder byggt egna lösningar och frångått Peppol.

Passa på att ställa dina frågor, i chatten under webinaret, till våra experter inom området.

Varmt välkommen!

Anmäl dig till webinaret genom att fylla i formuläret här intill.